Sleen in blessuretijd langs SVV'04

Sleen deed zondagmiddag in de laatste wedstrijd voor de winterstop zeer goede zaken in de top drie. Zelf won het, waar koploper Asser Boys zijn eerste nederlaag leed en medeconcurrent Dalen ook niet verder kwam dan een gelijkspel. Sleen pakte drie punten, nadat de al weken goed spelende Gertjan Cremers zijn sterke spel beloonde met de winnende treffer in de blessuretijd.

Echter was het eigenlijk een wedstrijd die geen winnaar verdiende. In de eerste helft waren beide partijen erg slordig. SVV kreeg de beste kansen en Sleen mocht van geluk spreken dat de rust met een 0-0 stand werd bereikt. Good-old Mark Heijnen raakte tot twee keer de paal. Eerst kopte hij een voorzet van rechts op de paal. Ook pikte hij een slechte terugspeelbal van Arjen Cremers op en probeerde hij keeper Ludwig te omspelen. Diezelfde Ludwig dreef hem goed naar de buitenkant en uiteindelijk schoot Heijnen voor een leeg doel, uit een moeilijke hoek, wederom op de paal. Tussendoor had keeper Wesseling van SVV een katachtige redding op een van richting veranderde vrije trap van Marc Dekker. Arjan Goeree was in de 1e helft ook nog een keer gevaarlijk. Met een goede actie vanaf de rechterkant naar binnen ging zijn harde schot in de korte hoek net naast.

De eerste 20 minuten in de tweede helft waren wel echt voor Sleen. Sleen dreef SVV terug op eigen helft, waarvan ze niet meer af wisten te komen. Het kwam op voorsprong doordat een goed indraaiende vrije trap van Briek door iedereen werd gemist en de bal bij de 2e paal binnenviel. Binnen een paar minuten was het ook weer gelijk. Marc Dekker speelde terug op keeper Ludwig. De bal stuiterde ongelukkig op waardoor Ludwig onder de bal doortrapte, waardoor Heijnen simpel de 1-1 op het scorebord kon zetten. Sleen ging niet bij de pakken neerzitten en kwam ook op 2-1 door wederom Ranil Briek. Echter om onduidelijke redenen werd de goal afgekeurd door de scheidsrechter. Even later opnieuw een hoofdrol voor Briek, maar nu wegens natrappen. Hij kon met rood het veld verlaten. Het leek alsof de wedstrijd een terechte 1-1 eindstand kreeg. Echter in de knotsgekke slotfase kreeg SVV een 100% kans om alsnog de volle buit binnen te halen. De ingeschoten bal was een prooi voor Ludwig en in de rebound haalde Eiting de bal nog van de lijn. Waar Sleen al blij was met een punt, ging het nog 1x naar voren. Bij een vrije bal van Goeree, die de afgeslagen bal nog een keer inbracht, was het uiteindelijk ‘man of the match ‘ Gertjan Cremers die de 2-1 binnenschoot.

De druiven voor SVV waren zuur, maar bij Sleen was er volop vreugde. Er is sowieso al niets lekkerder dan om in blessuretijd de winnende te maken, maar als dan ook nog de concurrenten Dalen en Asser Boys punten verspelen, is de zondag helemaal geslaagd.