Sleen verliest tweemaal met grote cijfers

Sleen verloor zondagmiddag voor de tweede keer deze week met grote cijfers. De ploeg uit Sleen was zondag te gast bij SVV'04 uit Schoonebeek. SVV'04 won uiteindelijk met 8-2. Donderdag verloor de ploeg van Johnny Bartelds ook al.

Sleen begon zondagmiddag erg knullig en werkte de bal in eigen doel. In de achtste minuut raakte Sleen met 2-0 achter. Ondanks het slordige spel scoorde Sleen de aansluitingstreffer. Ranil Briek met de assist en Ruud Anninga schoot de bal beheerst in de kruising: 2-1.

Even later volgde er een gelijkmaker door Wouter Eiting: 2-2. Na een veel te slap begin herpakte Sleen zich na de rust en kwam het terug tot 2-2. Echter, de persoonlijke fouten van Sleen stapelden zich op. De ploeg uit Schoonebeek profiteerde hiervan en breidde de voorsprong uit met 4-2. Uiteindelijk werd de einduitslag 8-2.

Sleen-Zwartemeer
Derdeklasser Sleen verloor donderdagavond ook. Klassengenoot Zwartemeer won toen met maar liefst 7-1. Bij rust was de stand 2-1.

De thuisploeg uit Klazienaveen kwam uit een corner al vroeg op een 1-0 voorsprong en speelde ook in het vervolg van het eerste bedrijf effectief. De marge werd dan ook verdubbeld, maar Sleen wist nog voor rust de aansluitingstreffer te maken. Uit een kopbal van Wouter Eiting maakte Ruud Anninga op beheerste wijze de 2-1.

De bezoekers uit Sleen leken na rust op 2-2 te komen, maar dit doelpunt werd wegens vermeend buitenspel afgekeurd. In de 65e minuut bracht Zwartemeer de stand op 3-1 en vervolgens werd de voorsprong snel uitgebouwd. Met een eindstand 7-1 werd het voor Sleen een bekerwedstrijd om snel te vergeten.