Sleen wint van Stadskanaal

Met doelpunten van Ruud Anninga en Ranil Briek wist Sleen 1 zondagmiddag van Stadskanaal te winnen. De eerste kans van Sleen was meteen raak. Ruud kreeg de bal van Rick Ter Avest en haalde verwoestend uit. Vervolgens ging Sleen door met het verzorgde voetbal spelen van achteruit. Dit resulteerde in de verdiende 2e goal.

Ruud gaf voor op Ranil en die kon er nog net bij 2-0. Goeree had nog een mogelijkheid voor rust van afstand, maar deze ging rakelings over. Stadskanaal zette hier weinig tegenover. Van de 8 corners waren er 2 gevaarlijk en 4 gingen rechtstreeks over de achterlijn. De 2e helft werd de rechtsbuiten van Stadskanaal van het veld gestuurd na een grove charge op de goed spelende Frank van der Weide (foto, rode tenue).

Als Sleen het vizier scherper had dan kon in de 2e helft de score veel hoger uitvallen, in plaats daarvan lieten ze Stadskanaal in de wedstrijd terug komen tot de 2-1. Hierna werd het niet meer spannend en gingen de Sleners gezellig bier drinken.

24 oktober organiseert Sleen een Oktoberfest in de plaatselijke kantine. Tot dan!

Klik hier voor alle foto's van Stoffer Bakker.