Sleen laat zich aftroeven door BSVV

Sleen moest in de beker aantreden tegen 4e klasser zaterdag BSVV. Op papier een tegenstander waar Sleen van moet winnen, maar dit kwam er op het veld niet uit. Na een 1-1 ruststand liep BSVV uit naar maar liefst 6-2.

Er was te weinig rust in balbezit. BSVV zat er daarnaast bovenop en kregen zo het gevoel dat er wat te halen viel tegen 3e klasse Sleen. Als je dan ook nog door persoonlijke fouten de tegenstander tot twee keer toe in het zadel helpt om op voorsprong te komen, is het lastig winnen.

De 1e helft was Sleen iets de bovenliggende partij, maar door de onrust werden er te weinig kansen gecreƫerd. Ranil Briek snelde een aantal keren langs zijn direct tegenstander maar grote kansen kwamen hier niet direct uit. Sleen leek op 0-1 voorsprong te komen toen Marc Dekker via een snel genomen vrije trap uiteindelijk raak schoot. Deze werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Na een grove dekkingsfout achterin was het BSVV dat op voorsprong kwam: 1-0. Sleen scoorde binnen een paar minuten wel de gelijkmaker. Een mooie vrije trap van Kelvin Jager viel tegen de touwen: 1-1.

De 2-1 van BSVV aan het begin van de 2e helft kwam voort uit een foute terugspeelbal vanaf het middenveld. Echter ook nu kwam Sleen binnen een paar minuten op 2-2. Wouter Eiting ronde de aanval af in de lange hoek. Ook hierna had Sleen in balbezit wel de overhand, maar deed hier te weinig mee. Toen BSVV via de linkerflank de 3-2 liet aantekenen, werd doelman Ludwig een schietschijf. Sleen gaf achterin natuurlijk ruimte weg om de gelijkmaker te forceren, maar werkelijk elke diepe bal in de omschakeling was een prooi voor de snelle BSVV aanvallers, die hier wel raad mee wisten. Zo liepen ze uit naar een 6-2 overwinning.

Volgende week is het zaak voor Sleen de rug te rechten in het thuisduel tegen Titan. Sleen kreeg in de laatste twee duellen maar liefst 10 goals om de oren en dat moet toch echt anders wil het een rol van betekenis spelen in de subtop van de 3e klasse C.